lauantai 25. lokakuuta 2008

Varovaista ruokailua

Kiitos kaikille kannustavista viesteistä.

Pirren vointi on selvästi parempaan päin. Se on piristynyt, ja on monessa asiassa jo oma itsensä. Oikeastaan ainoa asia, joka on normaalista käytöksestä poikkeavaa, on kamala nälkä ja siitä johtuva halu syödä ihan mitä vaan lattialta löytyy. Mun lattiat ei varmaan koskaan ole olleet näin tarkan syynin alla kaikenlaisten murujen suhteen.

Ruokana on tämän päivää ollut peruna-riisivelli. Se on selvästi Pirren uutta herkkua, nam :D Velli on laitettu sauvasekoittimella täysin sileäksi, koska pienetkin paakut voivat kuulemma aiheuttaa tässä vaiheessa pahoinvointia. Tuota pöperöä se on saanut 2rkl kerralla, kahden tunnin välein. Nyt illalla annosta on vähän nostettu ja joukkoon lisätty ihan pieni määrä piimää. Huomenna lisätään kanalientä ja kasvatetaan annoskokoa taas hieman.

Pirre on laihtunut selvästi, mutta onneksi se ei ole vähentänyt sen hyväntuulisuutta :)

Niin juu, Riina ja pennut voivat hyvin.

1 kommentti:

Leilamamma kirjoitti...

Ihana, ihana Pirremme on niin helppo hoidettava! Vain vatsansuojalääkkeestä olemme olleet eri mieltä. Mutta se onkin pahaa... Tyttö on vähitellen enemmän ja enemmän omaa itseään. Masu myöskin on toiminut ja pisua tulee. Kiitos Anu kun olen saanut autella teitä ja olla osallisena nauttimassa Pirren parempaan päin toipumisessa. - Ja siinä välillä käydä hellittelemässä Riinaa ja vauveleita.
t. äippä