perjantai 24. lokakuuta 2008

Pirre on tehohoidossa Viikissä

Sain juuri uutisia Pirrestä. Se jäi Viikkiin tehohoitoon. Sillä ei ole hengenhätää, mutta tarvitsee silti ammattilaisten apua. Odotusaika oli hurjan pitkä, koska tänä yönä oli kuulemma ollut erityisen paljon vieläkin kiireellisempää hoitoa tarvitsevia potilaita. Pirre-parka oli vikissyt kivusta siinä odotellessa. Jotenkin olisin toivonut, että se olisi voinut saada edes kipulääkettä oloa helpottamaan. Vaikka toisaalta ymmärrän toki ettei siihen ehkä ollut aikaa, jotta muutkin saivat mahdollisuuden toipumiseen.

Pirre sai lisää nestettä, pahoinvointilääkettä, happosalpaajaa ja kipuun opioidilaastarin. Toivon että se sai muutakin kipulääkettä, koska ainakin ihmisillä tuollaisen laastarin vaikutus alkaa kunnolla vasta vuorokauden kuluttua sen laittamisesta. Lisäksi aloitettiin varmuuden vuoksi antibioottihoito. Iltapäivällä, siinä neljän-viiden paikkeilla, lupasivat lisätietoja tytön voinnista. Jos Pirre joutuu jäämään hoitoon vielä toiseksi vuorokaudeksi, sitä saa mennä tapaamaan alkuillasta vartin ajaksi.

Se mikä tässä on lohdullista on se, että ilmeiseti ollaan oltu riittävän ajoissa liikkeellä. On kuulemma lupa odottaa, että Pirre toipuu täysin. Lohdullista on myös se, ettei Riinalla ja pennuilla pitäisi olla vaaraa. Jonkinlaiset suojavarustuksen aion silti säilyttää vielä vähän aikaa, ihan varmuuden vuoksi.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jaksamista Sinulle Anu, kun Sinulla on vielä monta yövuoroakin edessä.
Miksihän lemmikit aina sairastuvat silloin, kun itse ei pääse mukaan???

Karoliina kirjoitti...

Aivan kamala juttu! Onneksi menitte heti ajoissa lääkäriin, varmasti tuosta selviää pikkuPirre kunnolla. Jaksamista etenkin sulle, jos töissä joudut olemaan.

Miira kirjoitti...

Voi Anu!! Mä oon sanaton. Ihan hirmu iso hali sinne!! Pirre jos kuka on sellaisella asenteella elämää kohtaan, että se tokenee täysin, pikemmin, kuin uskotaankaan!! Voimia teille sinne ja pusu rakkaalle, ruskealle ystävällemme!!