perjantai 22. elokuuta 2008

Päivityksiä kesältä: Juhlia, kisoja ja juoksuaikaa

Kun tulin lähdin Saarilta kissaketykeikalta, menin suoraan Venäläiselle kentälle katsomaan Kirkkiksen omia kisoja. Unohdin ilmoittautua kisoihin, joten ei muuta kuin turistiksi paikalle. Poishan ei voi jäädä, ei kokonaan. Siinä sivussa olin tehnyt suklaakonvehteja, leiponut marja-juustotortun ja askarrellut kortin Niemen Anun tupareihin. Kisoissa vielä keräiltiin nimiä siihen korttiin. Kävin välillä vaihtamassa vaatteet iltaa varten ja palasin kisapaikalle. Voitte varmaan kuvitella miten outoa on, kun on normaaleissa arkivaatteissa korjaamassa putken asentoa. Samalla sovittiin, että Riina tulee sunnuntaina nollakoiraksi kolmosten radoille. Samalla Tuula tapaisi Riinan ja näkisi miten se toimii radalla.

Ilta Anun ja Karin luona oli mukava. Päästiin aloittelemaan melko myöhään, kun kisat venyivät. Vasta rempattu paritalo on aivan ihana. Ja tutulla porukalla oli tietenkin hauskaa. Lahjaksi veimme K-Raudan lahjakortin. Sillä ostettiin kuulemma naulakot kodinhoitohuoneeseen.

Sunnuntaina menin heti aamusta kisapaikalle. En ollut ilmoittautunut töihin, mutta ajattelin, että ehkä siinä voi avuksi jotain tehdä. Yleensä jotain pientä puuhaa löytyy, ja niin nytkin. Vuorottelin ilmoittautumisessa ja toimistossa. Puolen päivän jälkeen lähdin hakemaan Riinaa. Koirat olivat palailleet edellisenä päivänä mökkireissulta, ja olivat äidin ja isän luona. Kun ne toipuivat tapaamisen ilostaan, alkoi Riina pestä hännänalustaan. Pitihän se tarkistaa, vaikka juoksun piti alkaa vasta puolentoista viikon kuluttua. Ja siellä se oli, eka pisara! Ei muuta kuin äkkiä soittamaan Eralle, että onko Wade tavattavissa reilun viikon kuluttua. Ja onhan se.

Äiti lähti mukaan kisapaikalle, jossa sitten nollakoiraksi vaihdettiin Pirre. Tuula tuli parkkipaikan reunalle tapaamaan Riinaa. Tapaaminen meni mukavasti: Riina tykkäsi Tuulasta ja Tuula Riinasta. Kauan tytteli ei niisä saanut touhuta, ettei levitä hajuaan pitkin kisapaikkaa.

Kolmosille oli tarjolla kaksi rataa, ja saatiin lupa tehdä molemmat. Eka rata meni loistavasti. Jos oltais oltu kisassa mukana, oltais voitettu rata 1,6 sekunnin erolla seuraavaan. Vaan kun ei oltu, niin voiton vei Nekku. Toka rata ei sitten mennytkään yhtä hienosti. Ennen radan puolta väliä alkoi henkeä ahdistaa. Osa keskittymisestä meni hengittämiseen, ja siitähän seurasi tietty kaksi virhettä. Pirreä se ei toki haitannut, sen mielestä oli tärkeintä päästä juoksemaan. Hyvä mieli jäi molemmille.


Tuloksia molemmilta kisapäivliltä löytyy täältä.

Ei kommentteja: