sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Bloggaamisen uudelleen virittelyä

Jospa sitä yrittäisi uudelleen tämän blogin kanssa. 

Viimeisestä päivityksestä on niin kauan aikaa, etten edes kunnolla muista miten tämä homma toimii :D 

Sopuriinan väelle kuuluu paljon uutta. Joukossa on uusia epeleitä, ja yksi on poistunut joukostamme. Budille syntyi 20.12.2012 neljä suloista pentua, kaikki narttuja. Taika (S. Taika) jäi äidille ja isälle, Pipsa (S. Riemu) muutti Ailalle, Ryyti (S. Tähti) meni Mariaanalle Helsinkiin ja Thiana (S. Lahja) matkusti Evelle ja Fionalle Tanskaan. Jokainen tuntuu löytäneen itselleen sopivan kodin, aivan kuten Pepsi (S. Bertil) melkein viisi vuotta sitten :) 

Pirre alkoi sairastella viime talvena kovasti. Maha oireili, ja mummukka oli selvästi kipeä. Tutkimuksissa selvisi, että Pirren maksa ja haima eivät enää toimineet kunnolla. Niistä aiheutui kipuja ja muuta vaivaa. Lisäksi epäiltiin giardiaa. Oireiden takana saattoi olla pelkästään sisäelinongelmat, mutta myös loinen. Pirre matkusti sateenkaarisillalle 28.3.2013. 

Kaksi päivää myöhemmin Saijalle ( http://lsbordercolliet.blogspot.fi/ ) syntyi kolme suloista bc-tyttöä, joista Whoopy (LS Whoopy) muutti luoksemme kesäkuussa. Whoopy on kasvanut iloiseksi osaksi laumaamme. Yhdessä Pipsan ja Taikan kanssa ne ovat kyllä aika vallattomia riekkujia. Riina tykkää Whoopysta kovasti, ja leikkii sen kanssa mielellään. Budi suhtautuu tenavaan asiallisesti, mutta innostuu sekin välillä telmimään. Hetkeksi. Whoopyn sisko muutti ystävälleni Katille muutaman kilometrin päähän. Ipanat tapaavat toisiaan monta kertaa viikossa. On kyllä onnellista, kun pennut saavat kasvaa lähellä toisiaan ja tapaavat usein :) Ja sitten on vielä nuo lainasiskot <3 span="">

Ei kommentteja: