sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Väsynyttä agiliitoa

Eipä ole tullut vähään aikaan kisattua niin väsyneenä kuin tänään. Sinänsä ihan hyvää treeniä, vaikka järki tästä on kyllä kaukana. Takana on kolme yövuoroa, nyt vielä viimeinen menossa. Ihan heti en ilmoita tyttöjä kisoihin öiden välissä, ainakaan kahtena peräkkäisenä päivänä.

Tänään tehtiin hyviä ratoja. Harmi vaan, yhdellä Pirren radalla ja molemmilla Riinan radoilla putosi jokaisella yksi rima. Ja sitä jossittelua… Jos eka radalla rimat olis pysyneet, niin tytöt olisivat ottaneet kaksoisvoiton. Ja jos Riinan toka radalla rima olis pysyny, tytöt olisivat ottaneet kasoisvoiton :D Pirre teki vika radalla viikonlopun ainoan nollan ja voitti. Rinttu oli yli kolme sekuntia Pirreä nopeampi, mutta se rima. No, eivätpä ne ole viime aikoina pahasti kolisseet, joten tuskin on mitään kummempaa kuin laiskaa ohjausta.

Olen ihan tyytyväinen ratoihin noin muuten. Pirre kulkee, no, kuin pieni eläin. Ihanaa kun kisakaverilla on niin paljon kokemusta :) Sanoinkin sille ennen vika rataa, että kuule luottokoira, nyt tehdään se nolla. Mummelissa riittää virtaa, vaikka tuntuukin Riinaan verrattuna hitaalta. Ja onhan Riina sitä nopeampi. Askeleet ovat niin paljon pidemmät, että ihme jos jäisi Pirrelle ajoissa. Riinan kanssa oli ihana tehdä ratoja. Ei puhettakaan omapäisistä ratkaisuista, vaan paketti pysyi kiitettävästi kasassa. Ainahan sitä pientä hiomista jää, mutta pitää osata nauttia niistä osista rataa, jotka onnistuivat. Agiliito on ihanaa!

Tulokset löytyvät Kirkkiksen sivuilta.

Ei kommentteja: