sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Agikisaa ja tuomariharjoittelijoita

Eipä menny päivän kisat ihan putkeen. Yhtään nollaa ei tullut tehtyä, muita tuloksia kylläkin. Pirre sai radoilta kympin ja vitosen, Riina hyllyn ja kympin. Pirren vitosrata ja Rintun hyllyrata olivat hyviä. Pirre pudotti toiseksi viimeisen riman, eka rimanpudotus muuten pitkään aikaan. Rinttu taas palasi jostain kumman syystä mutkaputkesta takaisin samaa kautta kuin oli mennyt sisään. Liekö kompuroinut ja mennyt, raukka, sekaisin suunnasta. Itse olin jo menossa keinulle enkä hoksinut tilannetta ajoissa että olisin voinut jotain tehdä. Tassut keinulle ja hylly. Eipä silti, mitäs siinä olis oikein enää voinutkaan. Pääasia kaikki radan hankalat kohdat meni hienosti. Tein muuten onnistuneen persjätönkin, det är assuli lämna på svenska. Tuloksia löytyy Kirkkiksen sivuilta, joille löytyy linkki tuosta vierestä, agilityaiheisista sivuista.

Molemmilla kolmosten radoilla oli tuomariharjoittelija. Agiradan arvosteli Esa Muotka ja hypärin Allan Mattsson. Mielenkiintoisia kuvioita molemmilla. Esan radalla olin Riinan kanssa aikaisemmin keväällä, silloin kun noustiin kolmosiin. Esa tekee kivoja, älykkäitä ratoja. Niissä on hyviä oivalluksia. Radat ovat loogisia koirille, kunhan ohjaaja hoksii mistä on kyse. Välillä on tarkkuutta vaativia mutkia, välillä saa posottaa täysillä. Kunnes tullaan taas tarkkaan paikkaan. Täällä tykätään!

Tulin tietty yöksi töihin. Vähän väsyttää, mutta onneksi on tuota punaista Fenixiä. Aamulla taas vähän unta, sitten kisoihin, unta, ja takaisin töihin.

Ei kommentteja: