perjantai 23. toukokuuta 2008

Pirre on ihana. On vaan.

Tämä viikko tuntuu kuluneen, yllättäen, ihan vaan koirien ja työn merkeissä. No joo, oli sentään maanantaina treffeillä, mutta muuten. (Niistä treffeistä ei ole sen kummempaa kerrottavaa.)

Tiistaina oli Pirren treenit. Kotimatkalla pysähdyttiin kaupassa. Ostin minttu Puffetin, josta lupasin Pirrelle sitä keksiosaa. Pirre, ei-tokokoira joka ei osaa seurata, seurasi kiltisti vieressä ja odotti omaa osaansa. Sehän ei siis kooooskaan ole saanut mitään, kun ollaan oltu kahdestaan reisussa, ei koskaan… Juttelin siinä äidin kanssa puhelimessa, ja yhtäkkiä huomasin syöneeni kaiken. Pirre vaan seurasi koko matkan kotiin hyvässä katsekontaktissa. Yritin korvata sen pettymystä antamalla molemmille koirille kotona vähän makkaraa.

Keskiviikkona kävin katsomassa maailman suloisinta Ranskabuldogin pentua. Mosse, 16vko, on työkaverini Hennan koira. Omat otukseni eivät kovin mallikelpoisesti käyttäytyneet, irvistelivät ja murisivat pentuparalle, kun se tuli lähelle. Onneksi se ei siitä niin kovin välittäny. Kyllä ne siinä yhdessäkin touhusivat, loppujen lopuksi. Illalla oli Rintun treenit ja koulutusvuoro, ja niiden jälkeen alkoi taas työyöt.

Torstaina treeneihin lähtiessä otin kukkaron mukaan ja sanoin Pirrelle, että jos menee hienosti, niin ostan korvausjätskin kotimatkalla. Pirre ymmärtää kaiken mitä sanon, ajattelee kuin ihminen ja osaa toimia ihmismäisen loogisesti. Hah, naura. Naura! Treenit meni hyvin, mitä nyt itse siinä Panacod-huuruissa ja edelleen vähän mahakipuisena löysäilin. Mutta Pirre teki osansa hienosti, paikkaili jotain mun juttuja ja sillee. Pysähdyttiin kaupassa ja ostettiin jäde. Samanlainen kuin tiistaina, ja nyt Pirre sai sitä keksiosaa. Ei menny tällä kertaa seuraaminen hukkaan.

Riinan pennutusjutut ovat olleet kovasti mielessä. Uros on valittu ja eka pentuvarauskin tullut. Nyt mietiskelen pennuille virallisia nimiä, jotka alkaa beellä. Jotain slangityyppistä olis kiva, sopis siihen ainoaan, joka on jo päätetty. Tai sit pitäis olla muuten vaan kivoja. Ehdotuksia otetaan vastaan. Niin, ja Bonanzaa ei kannata ehdottaa.


On Riinakin ihana, tietysti.

Ei kommentteja: